maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ostetut

Kirjakaupassa on taas tullut käytyä ahkerasti. Myös Adlibriksen sivuja on selailtu ja Skotlanninreissulta tarttui mukaan pieni kirjanen.Skotlannissa kun oltiin, niin halusin haalia mukaani niin paljon matkamuistoja kuin käsimatkatavaroihin sai mahtumaan. Yksi ostoksista oli skotin kielestä kertova opus, jota jo olenkin aloitellut. 

Pohjois-Korea on otsikoissa valitettavasta syystä ja aiheen ajankohtaisuuden takia mukaani tarttuikin Suljettu maa kauppareissulla. Raadollista todellisuutta luvassa.

Ei menny niinku Strömsössä 2 halusi mukaan Oulun Akateemisesta ja olikin selattu läpi jo automatkalla takaisin kotia. Yksinkertaisuudessaan hyvin viihdyttävää.

Sanoin aiemmin, että olen Carolly Erickson-koukussa ja että hankintalistalla on lisää hänen kirjojaan. Toteutin uhkaukseni ja ostin itselleni kaksi Ericksonin kirjaa Adlibrikseltä. Posti vähän töppäili, eikä ensimmäinen paketti koskaan saapunut perille. Onneksi minulla ei kuitenkaan ollut mikään kiire tilauksen kanssa. Uusi paketti saapui ajallaan ja se kantoi mukanaan Memoirs of Mary Queen of Scots ja To The Scaffold. Jälkimmäinen kertoo Marie Antoinettesta, toivottavasti totuudenmukaisemmin kuin Minä, Marie Antoinette

Etsiessäni synttärilahjaa miehelle, osui silmiini myrkyn historiasta kertova kirja. Ajatuksissa oli ostaa opus miehelle, mutta ajattelin sitten, että kirja ehkä antaa hieman väärän kuvan. Sen lisäksi arvelin, että teos kiinnostaa enemmän minua kuin miestä. Lahja löytyi lopulta Kultajousesta. Myrkky seurasi kuitenkin mukana kirjahyllyymme.

Koska Ruusun nimen lukeminen näytti näin sivustakatsojasta tuskaiselta, päätin, etten halua lukea Umberto Ecolta mitään. Adlibriksen ostoskoriin tipahti kuitenkin Kauneuden historia. Lyhyt selailu on herättänyt ristiriitaisia tunteita. Kirjan rakenne vielä hieman arveluttaa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...