maanantai 28. tammikuuta 2013

Mitä luen tällä hetkellä

Lähde
Juuri nyt minulla on siis meneillään projekti, joka pitää sisällään kaikkiin kirjahyllyssämme oleviin lukemattomiin kirjoihin tutustumista. Jätän laskusta pois avomiehen kirjat ja keskityn pelkästään itse ostamiini tai lahjaksi saamiini opuksiin. Projekti lähti etenemään mukavasti joululomalla, mutta nyt taas töiden alettua en ole lukenut niin paljon kuin olisin halunnut. Joten A-kirjaimessa mennään edelleen. Työn alla on Jane Austenin Emma, joka on tähän mennessä herättänyt sekä ihastusta että vihastusta. Kirjaa lukiessa ei saa tarkkaavaisuus herpaantua kertaakaan.

Sain joululahjaksi muodin historiasta kertovan kirjan, Muodin vuosikymmenet 1800-luvulta nykypäivään, jota olen lukenut Emman ohella. Kirja on oikea visuaalinen riemuvoitto, kuten muodista kertovan kirjan täytyykin olla. Se on myös sopivan kevyt vastapaino Austenille. 

Yöpöydältäni löytyy myös opus Ote informaatiosta. Johdatus informaatiotutkimukseen ja interaktiiviseen mediaan. Harkitsen puolitosissani informaatiotutkimuksen opiskelua, minkä vuoksi hain tämän kirjan kirjastosta. Se on ollut hyvin mielenkiintoinen (ainakin tähän asti).

Harkitsen taidehistoria kurssia, minkä vuoksi haen huomenna kirjastosta muutaman kirjan tähän liittyen. Jostain syystä minussa on tänä keväänä herännyt suuri kaipuu opiskelua kohtaan. Tahdon taas kirjoittaa pohtivia esseitä ja syventyä minua kiinnostaviin tietokirjoihin. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...