torstai 18. lokakuuta 2012

Morning Glory

Töiden alettua ei ole tullut hirvittävästi luettua tai käytyä elokuvissa. Tällä hetkellä minulla on neljä kirjaa kesken, jospa edes yhden saisi luettua loppuun viikon loppuun mennessä. Elokuvien suhteen luvassa on viimeisin Bond, Hobitti ja tietysti viimeinen Twilight-leffa. Näitä odotellessa.

Olin yksin kotona perjantai-iltana ja kaupassa päätin hankkia jonkin halvan ja harmittoman leffan illaksi. Romanttista komediaa peliin. Noin kuuden euron hintaan löytyi Morning Glory, josta en ollut aiemmin kuullutkaan. Päätin kuitenkin riskeerata, eihän se kuusi eurota nyt suuri menetys olisi. 

Morning Glory kertoo televisioyhtiölle työskentelevästä Becky Fullerista, joka potkut saatuaan päätyy aamuohjelman tuottajaksi. Ohjelma on tuhoon tuomittu sillä sen katsojaluvut eivät ole päätä huimaavia. Becky kuitenkin ryhtyy tuumasta toimeen ja palkkaa toiseksi juontajaksi äreän Mike Pomeroyn. 

Odotukseni eivät olleet mitenkään korkealla tämän elokuvan suhteen. Näyttelijäkaartissa olevat Harrison Ford ja Diane Keaton olivat suurin syy siihen miksi ylipäätänsä valitsin juuri tämän romanttisen komedian. Ehkä juuri näiden alhaisten odotusten takia elokuva oli minusta niin hyvä. Se oli hauska, haikea, huvittava ja hurmaava. Se sai minut nauramaan useammin kuin kerran ja aika kului kuin siivillä. Minusta hyvän elokuvan merkki on se, ettei kelloa vilkaise kuin ehkä kerran. 

Entäs näyttelijäsuoritukset? Harrison Ford oli uskottava ja juuri sopiva rooliinsa äreänä entisenä tv-tähtenä. Diane Keaton oli ok. Rachel McAdams oli ihanan harmiton eikä yhtään ärsyttävä. Sivuroolien esittäjät tekivät myös hyvää työtä. 

Lyhyesti siis: Hyvin kulutetut 6 euroa.

Pisteet: 3/5

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...