tiistai 23. lokakuuta 2012

Top 10 hahmoa, joiksi haluaisin muuntautua vuorokaudeksi

Ensimmäinen Top-10-listani koskee naishahmoja, joiden elämää haluaisin kokeilla vuorokauden ajan.

10. Pauli (Paula)
Luin nuorempana kaikki Viisikko-kirjat, jotka löytyivät paikallisesta kirjastosta. Niissä seikkailuissa olisin ollut mielelläni mukana. Pauli on poikatyttö, jonka kanssa koin hienoista hengenheimolaisuutta. Ja olihan hänellä myös söpö koira, Timmy.

9. Elizabeth Wakefield
Jälleen yksi lapsuuteni lempikirjasarjoista, Sweet Valley High. Elizabeth ja Jessica Wakefield olivat täydellisiä. Elizabeth oli tunnollinen ja kiltti ja ehdoton suosikkini.

8. Holly Golightly
Aamiainen Tiffanylla on ihana niin kirjana kuin elokuvana. Holly on kaikkea sitä mitä minä en ole. Hän on huoleton höppänä, jonka elämä ei oikein mene sen perinteisen kaavan mukaan. Hänen elämäänsä olisi mukava kokeilla, joskin vain sen vuorokauden verran.

7. Mma Ramotswe
Naisenergiaa Botswanasta. Mma Ramotswe on neuvokas ja uskaltaa sanoa mielipiteensä.

6. Eugenia "Skeeter" Phelan
Piiat oli todella koskettava lukukokemus. Olisi ihanaa olla niin rohkea kuin Skeeter, joka kirjoittaa kirjan hyvin ristiriitaisesta aiheesta. 

5. Sookie Stackhouse
Vampyyrien, ihmissusien ja keijujen maailma vaikuttaa ihmeelliseltä. Sookiena olo ei kylläkään saisi jatkua liian pitkään, sillä jossain vaiheessa vastaan varmaan tulisi jokin verenhimoinen olio, joka haluaa nirhata nimenomaan blondin tarjoilijan.

4. Claire Randall
Tietäen sen, mitä tiedän nykyajasta ja moderneista mukavuuksista, olisi mahtavaa päästä kokeilemaan elämää 1700-luvulla. 

3. Elizabeth Bennet
Ihana ja romanttinen 1800-luku järjestettyine avioliittoineen. Olisi mukavaa elää hetki ilman televisiota ja tietokonetta, ajassa, jolloin aikaa vietettiin ristipistotöiden ja pianonsoiton parissa. 

2. Hermione Granger
Potter-kirjojen maailma on mahtava. Minua kiehtovat opiskelua ja koulua koskevat kirjat ja kun kaikki tämä vielä sijoitetaan taikuuden maailmaan, niin olen aivan myyty. 

1. Irene Adler
"To Sherlock Holmes she is always the woman." Niin, ollapa se ainoa nainen, johon vaikeastisaavutettava Sherlock Holmes rakastui.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onpas paljon hyviä vaihtoehtoja! Ainakin Sookie, Claire ja Hermione kuuluisivat omallekin listalleni. :)

Irene K kirjoitti...

Hyvä lista ja hyvä idea listalle! Tykkään näistä listoista. Seuraavaa omaani suunnitellessa... =D

Maria kirjoitti...

Minäkin taidan nyt olla koukussa listoihin, vaikka kuinka monta löytyy varastosta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...